Uitgaan en festivals bezoeken voor niet te veel geld

Er zijn heel wat mensen die er wel van houden om uit te gaan. Van het bezoeken van de meest toffe festivals tot aan dansen in jouw favoriete kroeg. Veel mensen die uitgaan krijgen alleen wel te maken met een klein probleempje: het wordt allemaal wel erg duur. Maar wist je dat er een paar manieren zijn om geld te besparen tijdens het uitgaan? Als je er achter wilt komen hoe ook jij voor niet te veel geld een leuke tijd kunt hebben moet je snel verder lezen. In dit artikel laten we je namelijk de beste tips en tricks zien die je kunt gebruiken.

Kies voor happy hour

Dit lijkt misschien een inkoppertje, maar we zien dat er nog altijd mensen zijn die geen gebruik maken van happy hour. Voor de mensen die het nog niet weten, happy hour is het uur waarin alle drankjes goedkoper zijn of wanneer je 2 drankjes voor de prijs van 1 kunt krijgen. Nagenoeg iedere stad kent wel kroegen of cafés die happy hour hanteren. Het handigste is om even online te kijken waar dit uur bij elke plek begint. Zo kan je voor jezelf een route uitstippelen die je samen met je vrienden gaat volgen voor jouw kroegentocht.

Koop vooraf je festivalkaartjes

Een andere tip die speciaal bedoelt is voor de festivalgangers is om jouw festivalkaartjes vooraf te kopen. Bij veel festivals kan je namelijk gebruik maken van een speciale early bird korting. Deze korting houdt in dat je jouw festivalkaartjes voor een lagere prijs kunt kopen dan gewoonlijk. Houdt er rekening mee dat de early bird tickets vaak maar in beperkte oplage beschikbaar zijn. Via deze site kan je in een oogopslag zien waar je voor niet al te veel geld jouw festivalkaartjes kunt vinden. Ons overzicht stelt je in staat om altijd weer geld te besparen. Je kunt onze site overigens ook gebruiken voor het vergelijken van alle andere mogelijke producten. Mocht je bijvoorbeeld nog een mooie zonnebril willen hebben voor het festival dan kan je die ook hier vinden.

Tips voor tijdens het uitgaan zelf

Als afsluiter hebben we nog een aantal kleine tips die ervoor kunnen zorgen dat je wat meer geld bespaart tijdens het uitgaan zelf. Met deze tips kom je in ieder geval niet met een lege portemonnee thuis:

  • Neem alleen contact geld mee – uit onderzoek blijkt dat mensen sneller geneigd zijn om meer uit te geven wanneer ze pinnen. Door je pinpas thuis te laten zorg je ervoor dat je niet teveel uitgeeft.
  • Ga indrinken – indrinken is een prima manier om wat minder geld kwijt te zijn. Door goedkoop in te drinken hoef je namelijk niet zo veel dure drankjes in de club te halen.
  • Ga op studentendagen – de donderdag en de vrijdag zijn vaak goedkoper, dit komt doordat dit de speciale studentendagen zijn. Mooie manier voor jou om wat mee te profiteren van deze prijzen!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *